Prea de tot

Just another WordPress.com weblog

Noua revolutia portocalie

leave a comment »

Mandatul de primar al dlui. Oprescu se impleteste armonios cu o campanie PR de promovare a actului dramaturgic. A admis, in sfarsit, ca starea soselelor a devenit inadmisibila. In sfarsit, suntem in complet acord. Doar ca argumentele care stau in spatele acestei deja devenite axiome sunt diferite pentru noi si pentru domnia sa.

Domnia sa a cedat in fata a 2 factori majori – presiunea mediatica si incetatenita si supralicitata, conform declaratiilor dlui. Oprescu, replica a contribuabilului care devine banal prin imputarea actului de utilizare a fondurilor publice.

Identificam din discursul tovarasului primar doua probleme majore – gropile si oamenii. Pentru a simplifica problema si a nu dilua mesajul, problema o reprezinta vocalizarea oamenilor cu privire la problema gropilor. Mult mai simplu asa. Opresiunea discursului mediatic este apanajul unei institutii pe care, imi permit o judecata de valoare, dl. Oprescu o regreta – cenzura mediatica politica de stat. Nu se mai poate. Cum altfel dejucam planurile maleficei media?

Strategic, a face din dusmanul poporului dusmanul conducatorului este o miscare inteligenta. Insa de ce sa fii doar inteligent cand poti fi genial? Astfel ca, pe ascuns, te aliezi si cu dusmanul mai sus mentionat. Si nimeni nu te uraste.

Oprescu se intalneste cu drumarii (?!) si le explica situatia. Indicele de isteritate al poporului devine iritant si greu de dat pe mute. Situatia necesita o reactie rapida. Asflatatul, evident, pentru ca nenumarate pagube materiale sunt reclamate. Acesta este raspunsul unui administrator, ceea ce dl. Oprescu este. Insa, asa cum am anuntat in deschiderea acestui post, primarul-serif peste capitala s-a ocupat de citit tratate de PR si studii de dramaturgie. Astfel ca propune o solutie in beneficiul imediat al tuturor partilor implicate – sa plantam in zonele ce suscita cele mai mari consternari cat ”mai multi oameni d-astia imbracati in portocaliu” care sa agite in jurul acestor gropi. Le si acoperim, daca tot ne mobilizam, si dupa ce se potoleste vanzoleala din presa, discutam si cu privire la calitatea lucrarilor.

Nu pot discerne acum ce este mai grav – perceptia unui ales public cu privire la articulatiile fundamentale ale unei societatii democratice, butaforia pe care a inscenat-o cu aceseasta categorie obscura a drumarilor sau faptul ca azi populatia Bucurestiului nu a fost in strada, in fata primariei.

Dl. Primar si-a anulat legitimitatea functiei obtinuta in virtutea mandatului dumnealui. Ma intreb,in meseria ( nu cred ca domnia sa a practicat vreodata vreo profesie, divedindu-si calitatile de meserias ) de medic, deonotlogic, s-a situat un pic mai sus?

Domnule Oprescu, dumneavoastra ati citit fisa postului?

Aici este linkul catre materialul audio intergal. Aspectele discutate in cadrul sedintei sunt multe, insa resursele mele emotionale nu. De-aceea, cu umilinta, va rog sa imi ingaduiti sa revin cu o serie de noi comentarii pe marginea acestui subiect.

http://www.hotnews.ro/stiri-esential-6921471-audio-cum-rezolva-oprescu-spatele-usilor-inchise-problema-gropilor-asfaltatorii-din-capitala-vor-vada-rastesc-asfaltatori-declansam-gropaniada-face-liniste-vedem-treburile-noastre.htm .

Anunțuri

Written by Irina Zamfirescu

Februarie 17, 2010 la 9:39 pm

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: